stadsnatsbolaget-logo-vit
tekniska-verken-logo-vit
utsikt-bredband-logo-vit
kungalv-energi-logo-vit
teleservice-logo-vit
4pro-logo-vit

Vi erbjuder Sveriges stadsnät att öka potentialen i sin försäljning där vårt huvudfokus läggs på att skapa trygghet i själva kundkontakten. Med personliga möten kan vi ge en klar bild till era kommuninvånare om vilka fördelar som finns med fiber samtidigt som de får svar på alla sina frågor.

Utöver försäljning kan vi även hjälpa till med informationsmöten, event, tillståndshantering och vid förtätning även installation.

För er del blir det enkelt med oss som enda avtalspart. Vi ser dessutom till att korta ner era ledtider och vi är med på hela resan fram tills att kunden är installerad. Med de åtgärderna och andra delar i vår process för stadsnät så når vi helt enkelt ett betydligt högre försäljningsresultat – och ser till att ni får fler nöjda kunder.

När landsbygden nu ligger i fokus så kommer det krävas en väl fungerande process för både markavtal och försäljning. Det är något vi tidigare arbetat med i stor skala, och därför vet vi att vi kan leverera bättre resultat för ert stadsnät – skräddarsytt efter ert behov.

Richard Andersson

VVD & Försäljningsansvarig

richard.andersson@bafobmark.se
+46(0)739 815 355

Kontakta oss

+ 220 000

Sålda fiberanslutningar

Inom både MDU och SDU

Försäljning

+ 24 000

Signerade markavtal

Effektiv beredning på landsbygden

Marktjänster

+ 5 miljarder SEK

Tot. försäljningvärden

Sälj mot villa, BRF och företag

Försäljning

0,36 %

I ånger från kund 2017

Nöjdare kunder med oss

Försäljning