stadsnatsbolaget-logo-vit
tekniska-verken-logo-vit
utsikt-bredband-logo-vit
kungalv-energi-logo-vit
teleservice-logo-vit
4pro-logo-vit
Som du säkert vet så finns det stora utmaningar vad gäller ledtider för markavtal och tillståndshantering i branschen. Vi har genom att arbeta med dessa frågor i stor skala skaffat oss en för branschen unik kompetens kring effektivisering av dessa områden.

Med oss och vår unika process så ser vi till att fler markägare på ett smidigt sätt ger sitt godkännande till den tänkta utbyggnaden.

I ett tidigare bolagsengagemang har vi bakom Bafob Mark jobbat med dessa frågor på bred front under 2017. Vi kan därför ta hand om hela processen – eller delar av den helt enligt era önskemål.

Helhetslösning

  • Projektering
  • Bemanning för tillstånd och enskilda markavtal
  • Merförsäljning under markavtalsprocess
  • Juniora projektledare

 

Vi skräddarsyr en lösning efter ert behov, och för er del så blir det enkelt med oss som enda avtalspart när vi ser till att korta ned era ledtider – samtidigt som vi kan hjälpa till i samarbetet med gräventreprenaden.
Utbyggnad på landsbygden är ett komplext företag. Att spendera mycket tid, kapital och övriga resurser i ett tidigt stadium, informera och respektera markägarna genom personliga möten och samlingsträffar i bygdegårdar så skapar vi förståelse kring produkten och dess centrala roll för bygdens utveckling.
Tack vare vår samlade erfarenhet vet vi att ni kommer att gynnas under hela projektet fram till sista tända kund.
Med de åtgärderna och andra delar i vår unika process för markavtal-, och entreprenadfrågor vid nätutbyggnad så levererar vi bättre resultat och kortare ledtider än branschen i övrigt.
Låt oss hjälpa er med detta.

Adam Blom

adam.blom@bafobmark.se
+46(0)70 000 07 86

Kontakta oss

+ 220 000

Sålda fiberanslutningar

Inom både MDU och SDU

Försäljning

+ 24 000

Signerade markavtal

Effektiv beredning på landsbygden

Marktjänster

+ 5 miljarder SEK

Tot. försäljningsvärden

Sälj mot villa, BRF och företag

Försäljning

0,36 %

I ånger från kund 2017

Nöjdare kunder med oss

Försäljning