Category

Nyheter

Flygande start för Bafob Mark & Försäljning

I januari i år så såg Bafob Mark & Försäljning dagens ljus, och efter en vår som präglats av organisk uppbyggnad så breddar nu företaget sitt erbjudande ytterligare med försäljning av fiber.

För att nå regeringens mål om ett uppkopplat Sverige så krävs det expertis inom markavtalshantering. Någonting som Bafob Mark & Försäljning slog mynt av då de idag erbjuder hjälp med markavtal på konsultbasis.

– I ett tidigare bolagsengagemang startade vi upp en hel avdelning just för att kunna bistå våra större kunder med markavtalen och för att skynda på beredningsprocessen. Och avdelningen blev sedan ett erbjudande och erbjudandet blev till ett företag, säger Tobias Uller, vd för Bafob Mark & Försäljning.

Utökat med fiberförsäljning
Sedan juli har företaget även adderat ett affärsområde och erbjuder även fiberförsäljning, någonting som grundarna bakom Bafob Mark & Försäljning varit mycket framgångsrika med i tidigare sammanhang.

– Precis som med markavtalen så lägger vi fokus på att skapa trygghet i kundkontakten. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi fram högkvalitativt informationsmaterial och skickar även ut inbjudan till öppna hus i området där vi berättar mer om möjligheterna med fiber. Med vår erfarenhet och drivkraft så levererar vi för branschen ledande resultat, säger Tobias Uller.

Fler nätägare
Nya kunder som köpt in tjänster av Bafob Mark tillhör flera av Sveriges mest framstående nätägare, så som Utsikt Bredband, Stadsnätsbolaget, Kungälv Energi och Teleservice.

– Det känns väldigt bra att vi får fortsatt förtroende från stadsnäten, med markavtalen så är det också roligt att flera markentreprenörer väljer att samarbete med oss, som exempelvis 4Pro i Stockholm som valt oss som extern part för beredning.

Markavtals- och försäljningstjänsterna erbjuds över hela Sverige. För att ta nästa steg i företagets utveckling så söker Bafob Mark & Försäljning för tillfället fler samarbetspartners som vill öka beredningstakten och/eller försäljningssiffrorna.

Är du intresserad av de tjänster vi erbjuder?

Kontakta oss gärna på info@bafobmark.se

Nya kunder

stadsnatsbolaget-logo-vit
tekniska-verken-logo-vit
utsikt-bredband-logo-vit
kungalv-energi-logo-vit
teleservice-logo-vit
4pro-logo-vit